Service Hotline
+86-755-86524100
Novosti
Dom > Novosti > Sadržaj

Kategorija proizvoda

LCD verziju IPhone očekuje se da će biti 200 dolara jeftinije nego OLED verzija

Blaža prikaza Technology co, LTD | Updated: May 02, 2018

Prije nekoliko dana investicijsko društvo Rosenblatt vrijednosnice objavio izvještaj lanca opskrbe. Izvješće Prikazuje Apple iPhone nove generacije će početi masovnu proizvodnju u kolovozu. Očekuje se da Apple će pružiti LCD verzija modela po cijeni koja je približno us200 $ niže nego kod OLED modela trenutno dostupni u isto vrijeme.

Rosenblatt analitičar Jun Zhang predviđa da Apple će lansirati tri nova Iphonea ove jeseni. To će uključivati dvije verzije OLED, 5,8-inčni i 6.5 inčnim ekranima, kao i 6,1-inčni LCD zaslon model. U smislu izlaz, LCD verzija će dosegnuti 60 milijuna jedinica, s više od 50 milijuna ukupno OLED verzije. U OLED verzija, 5,8-inčni modeli proizvodi oko 28 milijuna i 6,5-inčni model je oko 22 milijuna.

U ovom trenutku, ovaj novi opskrbe lanac analiza izvještaj čini se poklapa s drugim Analitičari pogleda na Appleov novi iPhone ove jeseni, ali je malo drugačiji u predviđanje proizvodnje.

Izvješće također istaknuo da "pozicioniranje LCD modeli u aktivniju poziciju i će biti u rasponu od 799 dolara." Ova cijena će vam pomoći promovirati veliki broj iPhone 6 i iPhone 6s korisnik to ažurirati na "iPhone 8S." Šifra vrste zove se Jaguar Jaguar).

Međutim, KGI analitičar Guo Mingyi analiza je malo drugačija. On je nedavno izjavio 6,1-inčni LCD ima nižu cijenu, u rasponu od $550 do 650 dolara, a cijena je između 700 i 800 dolara. Modeli mogu pružiti dvojan SIM karta prorez i nijedan eSIM podrška je potrebno.

U svakom slučaju, LCD modeli će biti gotovo 200 dolara jeftiniji od OLED modela. Jun Zhang analitičar kaže da je pad od 200 dolara zapravo rezultat niza smanjenje troškova. Zamjena OLEDs u LCD monitori spasila 50 dolara, a srednji okvir materijali također su ostavili oko 20 dolara. Također uključuju bežične komunikacijske module i rear-ends. Smanjivanje troškova za razne komponente kao što su kamere i pritisak osjetljivih senzora.

Taj analitičar izjavio da LCD modeli još uvijek zadržavaju dizajn kanala "šiške", ali mogu imati male granice na dnu. To još nije jasno zašto je to slučaj, ali prema ove godine veliki broj LCD Hai-zaslon telefona. Dizajn nije teško pronaći, još uvijek ima ovu vrstu stroja "bradu" je uglavnom zbog ograničenja LCD panel tehnologija, pojednostaviti proizvodnju i smanjiti troškove, to je teško napraviti dno veze komponente kao iPhone X može biti napravljena od na fleksibilne, curlable dizajna.

Što se tiče ostalih dva OLED modela, Analitičari kažu da najnoviji model 5,8-inčni OLED "Porsche" očito imati previše "značajne promjene dizajna" u odnosu na postojeći iPhone X.

Veći modeli 6,5-inčni OLED "Rolls-Royce" će biti više skupocjeno pozicionirani i ponuditi neke neobične značajke, kao što su Podrška za "iPen," što može biti sličan ili referencu za alate kao što su Apple olovku, ali kao iPad, ovaj dodatak će biti obuhvaćen u iPhone je kutija.

Analitičari smatraju da najveći zaslon OLED iPhone modeli omogućiti i dual SIM kartica dizajnira taj podrška dual SIM dual čekanja i ova značajka će vam pomoći privući regionalnim tržištima poput Kine zbog korištenja dual SIM kartice u azijsko-pacifičkoj regiji. Vrlo popularan.

Osim toga, Apple je nove generacije iPhone će također poboljšati 3D osjetljive tehnologije za lice ID. Druga generacija 3D senzorskih modula će pojesti manji power PC i Otvorit će nove mogućnosti primjene. Ranije je izvijestio da je to uglavnom zbog dobavljača Lumentum Apple pružiti efikasniji VCSEL modul.

Ovo izvješće također spominje jedan od mogućih poboljšanja. Analitičari smatraju da novi iPhone će unaprijediti vodootporne izvedbe. Trenutni iPhone X iPhone 8 i iPhone 8 Plus su svi IP67 mjera i može izdržati 30 minuta uranjanje u 1 metar od vode, ali nove generacije jabuke se očekuje povećanje prihvatljivo vodu dubine do 10 metara.


EBA7C0DFB5467E7367B565F25AD10652B0637DAA_size152_w642_h410.jpg

Upit
Send
Kontaktiraj nas
Adresa: 5 kat, HSAE Tech zgradi, Hi-Tech parku, Nanshan, Shenzhen, 518057, Kina
Telefon: +86-755-86524100
Faks: +86-755-86524101
E-pošte: info@blazedisplay.com
Blaža prikaza Technology co, LTD