Service Hotline
+86-755-86524100
Novosti
Dom > Novosti > Sadržaj

Kategorija proizvoda

La Idea De Que Los Apple Watch uključuje Pantallas MicroLED Se Refuerza

Blaža prikaza Technology co, LTD | Updated: May 08, 2018

Ukoliko želite da saznate više o operativnim sistemima, Apple je napustio mikrotalasnu tehniku mikroprocesora i uključio ih u prostorije koje su ugrađene u OLED sisteme, sa Apple Watch-om. Esta ideja se nalazi u ovom slučaju kada je više informacija o novoj verziji DigiTimes-a, a Apple je sigurno saznala za PlayNitridepara koja ima samo proporcionalne opcije microLED

Kada je reč o tome da su ambasade empresa dostupne u "conversaciones" grešku, detalje će biti prikazane u tabulatoru, a neka je clara koja je u pitanju tehnologija koja je završena na OLED-u. Samsung je zainteresovan za kupovinu i kupovinu principa iz 2017. godine, jer se ne pojavljuje na tržištu.

PlayNitride je dostupan i za korisnike za telefonske telefone koji su uključeni u ovu bazu podataka, pošto se primjenjuje na primjenu u gobierno Taiwanu za distribuciju novih uređaja za proizvodnju mikrotalasne ploče sa tehnologijom microLED.

Kako je Apple quiera apostar pronto po ovoj tehnologiji, neka vrsta uređaja za podržavanje tehnologije OLED i esperamosa koji nisu dozvoljeni za adelanten todos por la derecha a la hora de innovare en sus termines mejorando la pantalla con las tecnología más actuales .

La tecnología microLED, je sin duda el siguiente paso a la tecnología OLED y la la que terminarán optando to compañías con dispositivos de alta gama. Ovaj model se ne uklapa u LCD ekran osetljiv na dodir sa LCD ekranom u boji boje, a najviše odgovara, a više odgovara i više nego što je potrebno.

新闻稿图片2018.05.07.png

Upit
Send
Kontaktiraj nas
Adresa: 5 kat, HSAE Tech zgradi, Hi-Tech parku, Nanshan, Shenzhen, 518057, Kina
Telefon: +86-755-86524100
Faks: +86-755-86524101
E-pošte: info@blazedisplay.com
Blaža prikaza Technology co, LTD