Service Hotline
+86-755-86524100
Proizvodi

Kategorija proizvoda

LED Backlight otkriti

LED Backlight otkriti

U 21 veku, pozadinsko osvjetljenje je postigao brzi razvoj i postupno ušao industrijska faza. To je u odnosu na CCFL, LED je očito prednost na štednju energije. Kao jedan od najvažnijih spojnice u tekućim kristalima proizvode, LED pozadinsko osvjetljenje je također postigao brzi razvoj s...

U 21 veku, pozadinsko osvjetljenje je postigao brzi razvoj i postupno ušao industrijska faza. To je u odnosu na CCFL, LED je očito prednost na štednju energije. Kao jedan od najvažnijih spojnice u tekućim kristalima proizvode, LED pozadinsko osvjetljenje je također postigao brzi razvoj nove tehnologije i novi proizvod otpušten neprekidno. Posebno, tržišni udio LED (Light - Emitting Diode) je postupno povećan. Neki proizvodi kao što su laptop, otkriti uređaj i TV, gdje su se koristi pozadinsko osvjetljenje CCFL (Cold Cathode Fluorescent Lamp), promijenjen radi LED pozadinsko osvjetljenje od 2008.

Pod pozadinu ovom industrijske revolucije, Blaze prikaza postavljena LED pozadinskog osvjetljenja fabrika u Jiangxi Province, China u 2014, koji posebno pruža razne visoke standardne i dug vijek pozadinskog osvjetljenja za Blaze prikaz LCD proizvoda.

U elektroničkoj industriji, pozadinsko osvjetljenje je svojevrstan oblik svjetlosti koji se obično koristi za LCD zaslon. Razlika između pozadinskog osvjetljenja i prednje svjetlo je osvjetljava taj pozadinsko osvjetljenje sa strane ili na stražnjoj strani dok prednje svjetlo osvjetljava s prednje strane. Oboje su se koriste za povećanje osvjetljenja u okruženju niske izvora svjetlosti i svjetlost računalnih monitora i LCD zaslon, sa sličnim rasvjete način od CRT zaslona.

Pozadinsko osvjetljenje može biti bilo koje vrste boja; crno-bijeli LCD kristala obično koristi pozadinsko svjetlo žuta, zelena, plava i bijela. LED pozadinsko osvjetljenje možete poboljšati performanse boja LCD otkriti.

Glavne prednosti LED pozadinsko osvjetljenje su kako slijedi

1. visoke svjetline. Svjetlost će pasti čak i nakon što je korišten za dugo vremena. I ima tanje tijelo i lijep oblik.

2. mekan u boji, dobar za oči kad se kombinira s LCD zaslona

3. ušteda energije, ekološki i niske radijacije.


Hot Tags: LED pozadinsko osvjetljenje prikaz, Kine, Proizvođači, dobavljači
Srodni proizvodi
Upit
Upit
Send
Kontaktiraj nas
Adresa: 5 kat, HSAE Tech zgradi, Hi-Tech parku, Nanshan, Shenzhen, 518057, Kina
Telefon: +86-755-86524100
Faks: +86-755-86524101
E-pošte: info@blazedisplay.com
Blaža prikaza Technology co, LTD